Om mig

Jag är intresserad av hälsa- och friskvård med fokus på vad individen kan göra själv för att må bra både fysiskt och psykiskt. Och då tänker jag, förutom på terapins gåva, fysisk aktivitet, återhämtning och sömn, mental träning, meditation, yoga, Mindfulness m.m.

Mitt arbete handlar alltid om människors utveckling och jag har förmånen att jobba med det jag vill. Idag jobbar jag som privatpraktiserande samtalsterapeut, handledare och coach i mitt företag. Jag anlitas också som föreläsare, utbildare och samtalsledare. Detta kombinerar jag med deltidsjobb som kurator inom primärvården och genom att engagera mig som hiv-rådgivare/-testare. Tidigare erfarenheter och professioner: rehabiliteringskonsult, personal- och kompetensutvecklare, internationell studievägledare och verksamhetsansvarig för ett karriärcenter.


Mina utbildningar och examina

Beteendevetenskaplig examen
Auktoriserad samtalsterapeut
Grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1)
Vidareutbildning i KBT/ACT
Avancerad kurs i klinisk sexologi
Kurs i Stress- och stressrelaterade sjukdomar
Diplomerad handledare
Diplomerad samtalscoach
Diplomerad organisationskonsult